Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni muhtarlar ve yeniden seçilen muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Muhtarlarla Buluştu

Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve birim müdürleri katıldı. Başkan Palancıoğlu, mahalle muhtarlarının Melikgazi'nin hizmet ve yatırımlarındaki rolünü vurgulayarak, mahallelerin ihtiyaçlarını ve isteklerini tespit etmede muhtarların önemine değindi. Geçtiğimiz dönemde hayata geçirilen projelerin yanı sıra yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Palancıoğlu, Melikgazi'nin refah seviyesini yükselten hizmetlerin birlikte hayata geçirilmesi için muhtarlarla iş birliği yapılmasının önemine vurgu yaptı. Toplantıda, önceki dönemde gerçekleştirilen ve yeni dönemde planlanan projelerin sunumu yapılarak muhtarlardan gelen talep ve öneriler dinlendi.

Kayseri İl Emniyet Müdürü, 1 Mayıs Güvenlik Tedbirlerini İnceledi Kayseri İl Emniyet Müdürü, 1 Mayıs Güvenlik Tedbirlerini İnceledi

Mahalle muhtarları, toplantının sonunda Başkan Palancıoğlu'na teşekkür ederek, ilgi ve alakasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.