Mayıs ayının ortalarında ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, emekli promosyonları 18.000 TL'ye kadar yükseldiği için çalışanların maaş promosyonlarının kaç TL olacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça yayınlanan duyurular ile kamuoyu bilgilendiriliyor.

36.000 TL Maaş Promosyonu

Emekli promosyonları mayıs ayında 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonları da değişkenlik gösteriyor. Bu çerçevede, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Bankası ile tek seferde ödenecek 36.000 TL promosyon için anlaşmaya varıldı. Promosyon anlaşmasının sağlanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

’’İl Müdürlüğümüz ve müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda çalışanlarımızın 36 aylık maaş promosyon ihalesi gerçekleştirildi. İl Müdürümüz Yakup KÜTÜK başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye İl Müdür Yardımcımız Osman TOPRAKÇI,Şube Müdürümüz Murat YILMAZ, Memur-Sen Muğla İl Temsilcisi ve Muğla Sağlık-Sen Şube Başkanı Özcan ÇİÇEK,Öz Sağlık-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Nilüfer KAVASOĞLU ve banka temsilcileri katıldılar. Promosyon ihalesi YapıKredi bankası ile tek seferde ödenecek 36.000 TL karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalandı’’ denildi.

Turk Lirasi Emekliiii

2024 Mayıs Emekli Promosyonları

Muğla Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğü 36.000 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım bile bilgilendirmede bulunurken, farklı kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde, belediyelerde çalışan personeller de maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, güncel promosyon görüşmelerine erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel gelişmeleri erişebilirler.

Editör: Ali Ölmez