Masterchef elemesinde Eray elenerek veda etti. Masterchef'te Eray 5. olarak veda etti. Eray gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Mehmet şef seninle gurur duyuyorum diyerek hüznünü paylaştı. Somer şefte kafan sonuna kadar dik gidebilirsin diye yanında olduğunu gösterdi. Eray'ın son sözleri 'Sırt çantasıyla geldim ben İstanbul'a, elimden geleninin en iyisini yapmaya çalıştım, bana burada bir abi bir baba oldunuz' diyerek veda etti!

Masterchef'te 20 Aralık Pazar günü eleme oyunu oynandı. Eleme gecesinde yarışmaya bir kişi veda etti ve ilk dört isim belli olmuş oldu.  Peki Masterchef 20 Aralık Pazar kim elendi, yarışmaya veda eden isim kim oldu? İlk 4'e hangi yarışmacılar kaldı? Masterchef elenen kişi kim?

Masterchef eleme oyununda Yuvalama yemeği yapıldı. Yuvalama yemeği Somer Şefin kitabının çıkış yemeği oldu.
Serhat, Eray ve Özgül arasında oynanan dokunulmazlık eleme yarışmasında 1 kişi yarışmaya veda etti. Peki elenen kişi kim oldu? Serhat mı? Eray mı? Özgül mü?

20 Aralık 2020 MasterChef'te kim elendi? 
Serhat, Eray ve Özgül arasında eleme oyunu oynanıyor. Henüz elenen isim açıklanmadı.
Serhat'ın tabağı birinci seçildi ve ilk 4'e girmeyi başardı.

Eray ve Özgül arasında seçim yapan şefler elenen ismi açıkladı. MasterChef'te elenen son isim Eray oldu. Özgül adını ilk dörde yazdırdı. 

Masterchef Eray kimdir?
Eray Aksungur, Bolulu. 23 yaşındaki yarışmacı, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçışılık Bölümü'nü bitirmiş. Aksungur, İstanbul ve Bodrum'da çeşitli otellerde aşçılık yapmış, son olarak Bolu'daki bir otelde çalışmaya başlamış.