Market alışverişi yapacak olan vatandaşlar mayıs ayında da önceki aylarda olduğu gibi güncel kampanyalar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 200 TL bankkart lira elde edilebilirken, kampanyadan kimlerin yararlanabileceği ve bankkart lira elde etmek için yapılması gerekenler merak konusu oldu. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı açıklama ile detaylı bilgilendirmede bulundu.

Ziraat Bankası Market Alışverişi Kampanyası

Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre Bankkart'a özel kampanya çerçevesinde Zırhlı toptan ve perakende markette tek seferde yapılacak 2000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL bankkart lira sunulacak. 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr'den veya ZIRHLI yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlamaları gerekiyor. Müşteri bazlı olan fırsat çerçevesinde en fazla 200 TL bankkart lira elde edilebilirken, kampanya kapsamında kazanılan bankkart liralar 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek, 17 Temmuz 2024 tarihine kadar yalnızca Zırhlı toptan ve perakende markette yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek. Kullanılmayan bankkart liralar 18 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

Hesap Makinesi 3

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

Mayıs ayının son gününe kadar geçerli olan 200 TL bankkart lira fırsatının ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuru ile bilgi verilirken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve bankkart liralara dair 8 Mayıs itibariyle araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da Ziraat Bankası güncel fırsatlara dair düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından fırsatlara erişilebilir ve ayrıntılı bilgi edinilebilir.