Adana’da kurduğu çadırda ölü bulunan şahsın kimliği öğrenilince herkes şoke oldu.

Adana’nın Çukurova ilçesinde kurduğu çadırda yaşayan Selahattin Altınöz (62)bu sabah saatlerinde ölü bulundu. Hayatını kaybeden şahsın ünlü manken Aysun Kaya’cının babası olduğu öğrenildi.Kurduğu çadırda tek başına yaşamaya çalışan ve mahalle sakinlerinin getirdiği yemeklerle hayatını sürdürmeye çalışan Selahattin Altınöz kahvaltı için yemek getiren mahalle sakini tarafından ölü bulundu.Babasının ölümünden sonra Aysun Kaya’nın ne yapacağı merak konusu oldu.

Mahalle sakinleri tarafından polise ihbar verilmesi üzerine sağlık ekipleri ve polis memurları olayın yaşandığı Çukurova ilçesi Toros mahallesine geldi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Altınözün öldüğü tespit edildi. Cesedin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Adli Tıpa sevk edildi.

Peki Selahattin Altınöz ile Aysun Kayacı yıllardır neden konuşmuyordu? Bilindiği gibi Aysun Kayacı ile babası yıllardır kavgalı. Babasını reddeden Aysun Kayacı şöhret olma yolunda kendisine engel olduğu için babasını kesinlikle görmek istemediğini söylüyor.

Mankenlikle başladığı oyunculuk kariyerine sunucuk ve oyunculuğu da ekleyen Kaya’cı sürpriz bir şekilde evlenerek Amerika’ya yerleşti. Aysun Kayacı’nın Türkiye’ye dönmek istemediği biliniyor.Aysun Kaya’cı hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyor