Ünlü şarkıcı Seda Sayan eski kiracısının oğlu tarafından’ babamın katili’ diyerek suçlanıyor. Güzel şarkıcı Seda Sayan’ın davalık olduğu kiracısı Mehmet Refik Tuna geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti ve Tuna’nın oğlu bu durumun sorumlusu olarak Seda Sayan’ı sorumlu tutuyor.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın şu günlerde başı dertten eksik olmuyor. Şu sıralar Gülben Ergen ve Seren Serengil arasında ki soğuk savaşın tam ortasında kalan Seda Sayan ne yapacağını şaşırdı. Seda Sayan yaptığı açıklamalarla Sern’de Gülben’de benim için aynı dese de Seren Serengil tarafından yanlı davrandığı düşünülüyor. Çünkü yaptığı açıklamada Seren Serengil ‘’ Seda Sayan benim için bitmiştir.’’ İfadelerini kullandı. Olayın şokunu üstünden atamayan Seda Sayan’a bir darbede kiracısı Mehmet Refik Tuna’nın oğlundan geldi.

İddialara göre Seda Sayan sahibi olduğu bir evi Mehmet Refik Tuna’ya kıraya verdi. İmzalanan sözleşme devam ederken ünlü sanatçı kiracısını evden çıkarmak istedi. Mehmet Refik Tuna ise evi boşaltmayacağını ve tahliye kararını reddedince olay mahkeme koridorlarına taşındı. Evi tahliye etmeyen Tuna’yı İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne veren Seda Sayan tahliye davası açtı. İkili arasında hem kira sözleşmesi hem de tahliye kararı devam ederken rahatsızlanan Mehmet Refik Tuna vefat etti. Mehmet Tuna’nın ölümünün Seda Sayan’ın başlatmış olduğu tahliye davası sonucu rahatsızlandığını bu nedenle hastaneye kaldırıldığını iddia eden Deniz Tuna sosyal medya hesabında Seda Seyan hakkında ‘’ Babamın katili’’ paylaşımında bulundu.

İstanbul Bilim Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Deniz Tuna’ya yakalama kararı çıktı. Tuna yaptığı paylaşım nedeni ile İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.