Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde bulunan öğrenciler Jandarma Bölük Komutanlığı önünde komando marşı okuyarak her daim arkalarında olduklarını belirtti.

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde bulunan Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri alkışı hak eden bir davranışta bulundu. Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Yahyalı Jandarma Bölük Komutanlığı önünde toplanarak desteklerinin her zaman devam edeceğini dile getirdiler. Jandarma Bölük Komutanlığı önünde toplanan grup, komando marşı okuyarak Mehmetçik’e destek oldular. Komando marşının yanı sıra bir çok tezahüratta bulunan öğrenciler hep bir ağızdan Mehmetçik’e destek olunması gerektiği mesajını verdi.

Afrin’de gerçekleşen harekattaki askerlere destek olmak amacı ile Jandarma Bölük Komutanlığı önünde toplanan, Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı bu şık hareket sadece öğrenciler ile sınırlı kalmadı. Öğrenci velileri ve öğretmenlerin yanı sıra Jandarma Bölük Komutanlığı civarında bulunan vatandaşlarda destek gösterisinde yer aldı. Türk askerine sonsuz güven beslediklerini ve her koşulda arkalarında olduklarını belirten grup. komando marşı ve bir çok destek mesajı okuyarak Jandarma Bölük Komutanlığı’ndaki Mehmetçik’e sahip çıktı. Komando marşı ve destek sloganları atılmasının ardından Afrin harekatında şehit düşen askerler anılarak programa devam edildi. Jandarma Bölük Komutanlığı önünde toplanan Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve diğer vatandaşlar destek hareketinin ardından dağıldı.