Mayıs ayında emekli promosyonu ödemeleri 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, haziran ayının ilk günlerinde de ay sonuna kadar devam edecek olan promosyonlara ilişkin bankaların bilgilendirmede bulunması bekleniyor. Söz konusu emekli promosyonu fırsatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, çalışanların maaş promosyonları da araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu durumda, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler gerçekleşirken mayıs ayının son günlerinde promosyon görüşmelerimde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

34.050 TL Promosyon Anlaşması

Mayıs ayının ilk gününden itibaren maaş promosyonlarına dair peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu durumda, Dulkadiroğlu Belediyesi de maaş promosyonları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre AKKENT A.Ş., AKBEL A.Ş., KASKİ PERSONEL A.Ş. ile banka promosyon anlaşması sağlandı. İş Bankası ile 34.050 TL promosyon anlaşmasına varılırken, söz konusu anlaşmaya ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Belediyemiz şirketi AKKENT A.Ş.,  AKBEL A.Ş., KASKİ PERSONEL A.Ş. ve ONBEL A.Ş., banka promosyonu konusunda iş birliği yaparak İş Bankası ile anlaştı. Genel müdürlerin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, çalışanların finansal rahatlığı hedeflendi. 34.050 TL olarak belirlenen promosyon tutarının Kurban Bayramı öncesi çalışanların hesaplarına yatırılacağı bildirildi. Çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz’’ denildi.

Evde Baki Turk Lirasi

Maaş Promosyonu Görüşmeleri 2024 Mayıs

Dulkadiroğlu Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 34.050 TL promosyon anlaşmasına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de bankalar ile gerçekleşen promosyon görüşmelerinden çıkacak neticeleri merakla bekliyorlar. Bu durumda, mayıs ayında geçtiğimiz aylarda olduğu gibi çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin açıklamalar gelebilir. Çalışanların maaş promosyonlarının yanı sıra emekli promosyonlarında değişiklikler oluşması durumunda bankalar açıklamalarda bulunacaklar.

Editör: Ali Ölmez