Kayseri Ticaret Odası (KTO) Mart ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan başkanlığında M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi. Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un konuk olarak katıldığı Toplantıya; Başkan Ömer Gülsoy, Yönetim Kurulu üyeleri, Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri, Meclis Başkanlık Divan üyeleri ve Basın mensupları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dua edildi. Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, “Yaşanan her türlü olumsuzluğa rağmen, bu zor günleri yardımlaşarak geride bırakacağımıza derinden inanıyorum.” Açıklamasında bulundu.  Görüşülen gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, ay içerisinde yapılan faaliyetlere de yer verildi.

Zam yapılmaması ve fırsatçılara fırsat verilmemesi noktasında uyarılarda bulunulan toplantı son olarak Başkan Gülsoy’un aday adaylığı hakkındaki olumsuz açıklamalarıyla noktalandı.