Gülsoy, 23 Nisan’ın milli egemenlik ve bağımsızlığın simgesi olduğunu belirterek, "Bu özel gün, kardeşliğin ve bağımsızlığın bayramıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımıza, özgür ve gelişmiş bir Türkiye bırakabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Başkan Gülsoy, mesajında 23 Nisan’ın Türkiye için bir dönüm noktası olduğuna değindi. "TBMM'nin açılması, milletimizin egemenliğini ilan ettiği ve bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan bir gündür" dedi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, dünya çocuklarına bayram armağan etmesinin özel bir anlam taşıdığını ifade eden Gülsoy, bu bayramın kardeşlik ve barışın simgesi olduğunu belirtti.

Başkan Gülsoy, 23 Nisan'ın sadece bir bayram olmadığını, aynı zamanda çocuklara duyulan güvenin ve sevginin en güçlü simgesi olduğunu dile getirdi. "Geleceğimiz olan çocuklarımıza, barış içinde bir dünya bırakabilmek en büyük hedefimizdir" diye konuştu.

Gülsoy, Türkiye'nin geleceği için güçlü bir ekonomi hedeflediklerini ve iş dünyası olarak bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı. Son olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmetle anarak, 23 Nisan’ı kutladı.