Kayseri’de geçtiğimiz günlerde oluşan kazada 6 kişiyi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden 6 kişi yan yana defnedildi. Kaza sonucunda hayatını kaybedenler arasında olan Muhammet Üzüm’ün ise bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Kayseri’de 2 gün önce gece saatlerinde Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin Şirintepe Mahallesi Nalçik Bulvarı’nda meydana gelen kazada, 38 E 4730 plakalı otomobil ile cenaze taşıyan 41 BD 308 plakalı ambulans, kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Mehmet Üzüm, Safiye Nur Üzüm, Hamza Üzüm, Zehra Üzüm ve Soner Üzüm olay yerinde, Muhammet Üzüm ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde hastane morgundan alınan 6 kişinin cenazesi, Sarız ilçesine getirildi. Öğle namazını müteakip Sarız Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, İncedere Mahallesinde toprağa verildi. Cenaze namazına, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Muhammet Üzüm’ün bugün doğum günü olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları da tabutların başında gözyaşı döktü.