Bu defa da cinayetin adresi Kayseri oldu. Kayseri’ de aralarında tartışma çıkan karı kocanın sonu cinayet oldu. Tartışma yaşandığı esnada kavgayı ayırmak isteyen iki kişi de olay sırasında yaralandı. Zanlı polis ekipleri tarafından tutuklandı.

 Eşinin iş yerinde cinayet işleyen zanlının Ferhat Y. Olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Eşi Hatice Y’ yi (37) iş yerinde bıçakla öldüren ve kavgayı yatıştırmaya çalışan Erol S. İle Hamza Y.’ de bıçakla yaralandı. Bıçakla yaraladıktan sonra kent merkezinde bıçakla kendisine zarar vermiş bir halde bulunan Ferhat Y’ nin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ki tedavisinin tamamlandığı öğrenildi. Eşini öldürüp ardından da kendisini sakinleştirmek için araya giren iki kişiyi yaralayan zanlının hastanedeki tedavisi bittikten sonra savcılıkta sorgusu başladı.

Savcılıkta sorgusu tamamlanan zanlı Ferhat Y, çıkarılan mahkemede hakim tarafından tutuklandı. Yaşan olay 23 Şubat’ ta gerçekleşmişti fakat zanlının tedavisinden dolayı ancak karar verildi. 23 Şubat’ ta Organize Sanayi Bölgesi’ ndeki iş yerinde Ferhat Y, 5 yaşındaki çocuklarının yanında eşini öldürmüştü.

 Vahşice işlenen bu cinayet sonrasında araya giren iki kişiyi de beraberinde yaralayıp daha sonra olay yerinden kaçmış ve kent merkezinde ki bir evin kömürlüğünde bıçakla kendine zarar vermiş halde bulunmuştu. Cinayeti işleyen Ferhat Y. mahkeme heyeti tarafından tutuklandı.