Kocasinan Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri tarafından başlatılan temizlik harekâtı yeni bir Kocasinan çehresi yaratmaya devam ediyor. 7 gün 24 saat boyunca kenti temiz tutmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ‘’Temizlik imandan gelir sözünün hakkını vermek için ekiplerimiz sürekli olarak çalışıyor. Cadde, sokak, kaldırımların yanı sıra boş araziler, apartman girişleri de ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Temiz ve sağlıklı çevre yaratma çabamız katlanarak artacak’’ diye konuştu.

Çevreci belediyecilik anlayışı ile hareket eden Kocasinan Belediyesi, ilçe sakinlerine; daha huzurlu, daha ferah ve hijyenik ortam sunmak için 7/24 prensibiyle çalışıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülerle birlikte ortak çalışma yürütüyor. Bu kapsamda cadde ve sokaklar başta olmak üzere, okul, apartman ve sitelerin önünde düzenli temizlik faaliyetleri yürütülüyor. Teknolojik donanımlı ve modern ekipmanların da kullanıldığı çalışmalar sayesinde vatandaşlara daha temiz ve daha hijyenik bir ortam sunuluyor.

Kocasinan’ı, görünümüyle ve havasıyla daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek istediklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temizve çevreci bir Kocasinan için belediyenin tüm imkanlarının seferber ettiklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığını ilgilendiren konularda çok titiz davrandıklarını belirterek, “Daha yaşanabilir bir Kocasinan için ilçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz. ‘Temizlik imandandır’ anlayışıyla okul ve camilerimiz başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında hummalı bir şekilde temizlik hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir toplum için gösterdiğimiz gayreti daha da artırarak devam ettireceğiz.' ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, daha nezih ve sağlıklı şartlarda vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.