Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde düzenlenen ve 3 gün sürecek olan 'Çocuk Şenliği', renkli etkinliklerle başladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şenlikte tüm dünya çocuklarının bayramını kutlarken, etkinlikte çeşitli aktiviteler ve gösteriler yer aldı.

Kayseri Kocasinan İlçesinde Çocuk Şenliği Etkinlikleri Başladı

Sümer Yenimahalle'deki Sümer Parkı'nda gerçekleşen şenliğe, ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar, öğrenciler ve aileleri de yoğun ilgi gösterdi. Başkan Çolakbayrakdar, burada yaptığı konuşmada, belediyenin her alanda aktif olduğunu ve vatandaşların daha mutlu olması için çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayramı minnetle anarak, Türk Milleti'nin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bu özel bayrama sahip olduğunu belirtti.

Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay da belediyenin hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür ederek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayseri'de Polis Operasyonunda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Bir Kişi Yakalandı Kayseri'de Polis Operasyonunda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Bir Kişi Yakalandı

Etkinlik kapsamında, okullar arası kültür ve sosyal alanında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından çeşitli gösteriler düzenlendi. Folklor gösterileri, müzik-koro, çocuk tiyatrosu, Hacivat-Karagöz, palyaço ve oyun grupları ile çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi. Kocasinanlı çocukların katılımıyla renklenen etkinlik, bayram coşkusunu Kayserililerle buluşturdu.