Kocasinan Belediyesi, Gök Gözlem Evi Merkezi’nde düzenlediği ’Gökyüzünü Keşfet’ etkinliğiyle gençler ve çocuklar için önemli bir bilimsel platform oluşturdu. Bu etkinliğin yanı sıra belediyenin bilimsel projelerle gençlerin ufkunu açma ve teknolojiyi teşvik etme çabaları, geleceğin mühendisleri, astronotları ve pilotlarının yetişmesine büyük katkı sunuyor.

Kocasinan Belediyesi Gökyüzünü Keşfet Etkinliği Düzenledi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençlerin ve çocukların bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek, belediyenin sunduğu atölye ve eğitimlerle gençleri desteklediklerini vurguladı. Ayrıca, Kocasinan Akademi çatısı altında gençlere yönelik sağladıkları destekleri sürdürerek, yerli ve milli teknolojilerle dünya çapında rekabet edebilecek nitelikli gençlerin yetişmesine odaklandıklarını dile getirdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, İncesu Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, İncesu Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

’Gökyüzünü Keşfet’ etkinliği kapsamında astronomi ve uzay bilimi alanında yapılan çalışmaların, gençlerin bilgi birikimlerini artırmasına ve dünya standartlarında donanıma sahip olmalarına yardımcı olduğunu söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, gençlerin teknolojiyi üretmeye yönlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Bu sayede, Türkiye’nin teknoloji alanındaki potansiyelinin daha da güçlendirilebileceğini ve gençlerin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanabileceğini belirtti.