Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'nin eşsiz şehir manzarasına sahip Erkilet Millet Bahçesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek, Erkilet Millet Bahçesi'nin tamamlandığında 7’den 70’e herkesin gece gündüz uğrak noktası ve favori adresi olacağını ifade etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Erkilet Millet Bahçesi Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Erkilet bölgesindeki Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri'nin sosyal yaşamını renklendiren yeni ve farklı projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini vurguladı. Şehrin panoramik görüntüsünün en iyi izlenebildiği noktalardan biri olan Erkilet Millet Bahçesi'nin, tamamlandığında şehrin yeni gözdesi olacağını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, "Erkilet Millet Bahçesi'nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Oturma ve piknik alanları tamamlandı, ancak diğer fiziki imalatlar sürüyor. Seyir ve etkinlik alanı ile Kafe Sinan gibi donanımların altyapı çalışmaları devam ediyor. Tüm bu çalışmalar tamamlandığında, Millet Bahçesi tüm alanlarıyla hizmet verecek. Kayseri'nin en güzel şehir manzarasının görüldüğü bir bölgedeyiz. Bu donanımların hepsi tamamlandığında, hemşehrilerimizin güzelce vakit geçireceği, detaylı bir tesis olacak. 7’den 70’e herkesin gece gündüz ziyaret etmek isteyeceği bir mekân olacak. Burası, yakın zamanda çocukların eğleneceği, yetişkinlerin spor yapabileceği, gençlerin verimli vakit geçireceği ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceği bir yer olacak. Bisiklet ve yürüyüş yolları ile kamp gibi farklı aktiviteler için de uygun olan bu alan, Kayseri'ye yeni bir aktivite merkezi kazandıracak. İnşallah yazın herkesin uğrak mekânı olacak ve cıvıl cıvıl bir yer haline gelecek," dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet Millet Bahçesi'nin Kayseri'ye değer katacağını ve şehrin sosyal hayatına yeni bir yaşam alanı kazandıracağını sözlerine ekledi.

Editör: Osman Baytekin