Kocasinan Belediyesi'nin Kocasinan Akademi bünyesinde sunduğu spor, kültür ve sanat yaz kursları başlıyor. Kocasinan Akademi, öğrencilere keyifli ve verimli bir yaz dönemi sunmayı hedefliyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Geleceğin Büyük ve Güçlü Türkiye’sini emanet edeceğimiz gençler için ne yapsak azdır" diyerek gençlere olan desteğini vurguladı.

Kocasinan Belediyesi Akademi Bünyesinde Kültür ve Sanat Yaz Kursları Başlıyor

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın geleceğinin eğitimle şekilleneceğine inandıklarını belirterek, "Yaz kursları ile çocuklarımızın sosyalleşmesine, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bu yaz döneminde de çeşitli branşlarda kurslar açarak çocuklarımızın hem eğlenerek öğrenmelerini hem de keyifli zaman geçirmelerini hedefliyoruz. Yapay Zeka ve Robotik gibi yenilikçi kurslarımızla da çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Kocasinan Akademi, Çocuk Kulübü ve Semt Konağı Tesisleri'nde 7-15 yaş arası çocuklar için basketbol, voleybol, gitar, bağlama, keman, futbol, boks, tekvando, okçuluk, piyano, ritim atölyesi, drama, akıl oyunları, ekoterapi, müzik, tiyatro ve resim gibi çeşitli kurslar açılacak. Yetişkinler için ise ahşap boyama, iğne oyası, kadın elbise dikimi, ev tekstili, amigurumi bebek yapımı, pilates ve zumba kursları düzenlenecek.

Çocuk Kulübü tesisine kayıtlar 14 Haziran’a kadar (www.kocasinan.bel.tr) adresinden yapılabilir. Detaylı bilgi için mesai saatleri içerisinde 0 (352) 740 00 00 / 1109 / 1115 numaralı telefonlardan iletişime geçilebilir. Yaz dönemi spor kursları 30 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve yeni eğitim öğretim yılının açılışına kadar devam edecek. Kurslarla ilgili bilgi almak isteyen öğrenciler, Çözüm Merkezi’nin 0 (352) 222 70 00 / 2875 / 2887 numaralı telefonlarından bilgi alabilirler.

Editör: Osman Baytekin