Kayseri ilinin Kocasinan ilçesi Osmangazi mahallesi’nde bir binada hizmetli olarak çalışan 46 yaşındaki Ş.S., 12 yaşındaki kız çocuğuna sarkıntılık yaptığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan sanığa 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Sanık, mahkemede “Biz namusumuz için ölürüz. Benim de kızım var, iftira atıyorlar” dedi.

5 Ekim’de Kocasinan ilçesi Osmangazi Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre bir binada hizmetli olarak görev yapan şüpheli Ş.S., mağdur 12 yaşındaki kız çocuğunu kameraların görmediği yerde öperek, vücuduna dokunarak sarkıntılıkta bulundu. Çocuğun ailesine anlatması üzerine şüpheli Ş.S. hakkında ‘sarkıntılık’ suçundan dava açıldı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuksuz sanık Ş.S.(46) ile mağdur kız A.Ö.(12) ve şikayetçi aile katıldı.

Mağdur kız sanığın kendisine sarkıntılık yaptığını anlatıp şikayetçi olurken, tutuksuz sanık Ş.S. ise “Biz namusumuz için ölürüz. Benim de kızım var, görev yaptığım sürece kimseye yan gözle bakmadım, Hakkım olanı vermemek için iftira atıyorlar” dedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanık Ş.S.’ye ‘sarkıntılık’ suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası verdi.