31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere ek kampanyalar ve birlikte 18.000 TL'ye varan promosyonlar sunulurken, ilerleyen süreçlerde çalışanların maaş promosyonlarında değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça, kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuru metinleri yayınlıyorlar.

14 Bin 400 TL Promosyon Anlaşması

Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar gelirken, güncel gelişmeler yakından takip ediyor. Bu kapsamda, İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Elvan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile üç yıllık sözleşmede 14.400 TL promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. Promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin açıklamada bulunan Abdurrahman Elvan:

’’Yapıkredi Bankası Şirinyer şubesi ile yaptığımız protokol çerçevesinde iki ve üzeri asgari ücretli calışanı olan firmalara 2 yıl boyunca maaşını Yapıkredi Bankasından ödenmesi koşuluyla kişi başı kdv dahil 9600TL 3 yıllık sözleşmede ise 14.400 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Mayıs ayı boyuncaoda üyelerine özel aylik 99 TL ücretle ertesi gün 1,99 dan başlayan pos komisyon oranı ile tanımlama yapılacaktır’’ ifadelerine yer verdi.

Maaş Promosyonları Mayıs 2024

14.400 TL promosyon anlaşmasına ilişkin İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Elvan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde çalışan personeller de maaş promosyonlarına dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu durumda, mayıs ayının son günlerine kadar çalışanların maaş promosyonları için gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanabilir. Çalışanlar da söz konusu gelişmelere dair araştırmalar yapmaya devam edecekler.