Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın liderliğinde, kırsal mahallelere yönelik sosyal tesis hizmeti devam ediyor. Son olarak tamamlanan Reşadiye Sosyal Tesisi'nin açılışı yapıldı ve törende halk eğitim merkezi kursiyerlerinin giyim sergisi de ziyaretçilerle buluştu.

Talas Belediyesi Reşadiye'ye Sosyal Tesis Yapıyor

Reşadiye Muhtar Vekili Ali Yazır, tesisin tamamlanmasından dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti. Ayrıca, Talas İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Serkuş, uzun yıllardır kurslar düzenlediklerini ancak nitelikli bir kurs merkezine kavuşmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Sosyal tesis için teşekkürlerini sunan Serkuş, Reşadiyeli kadınların pandemi döneminde maske dikimi ve deprem felaketlerinde yardım çalışmalarına katıldıklarını belirtti. Talas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Küçükoğlu, Başkan Yalçın’ın selamını ileterek törene katılamadığını ancak kırsal mahallelere yapılan hizmetin önemine vurgu yaptı.

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ise, tesisin çeşitli amaçlar için kullanılabileceğini ve halk eğitim için uygun bir ortam sağlandığını ifade ederek Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Açılış töreninin ardından Reşadiye Sosyal Tesisi ve giyim sergisi ziyaret edildi ve program sona erdi.

Editör: Osman Baytekin