Aktiv Bank, emekli vatandaşların aradığı uygun kredi fırsatını duyurdu. Banka, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ihtiyaç kredisi için herhangi bir teminat veya koşul gerektirmeyeceğini belirtti.

Acil nakit ihtiyacı olan kişilere %3,19 faiz oranıyla kredi imkanı sunacaklarını duyurdu. Açıklamada, "Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere %3,19'dan başlayan faiz oranlarıyla 100 bin TL'ye kadar nakit kredi.. İhtiyacı değil borcu erteleyin." ifadelerine yer verildi. Emekli vatandaşlar, bu fırsatı değerlendirerek finansal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

FAİZSİZ Kredi Peşinde Koşanlara Müjde! Bankalar 25 Bin TL'ye Kadar Sıfır Faizle Kredi Dağıtıyor FAİZSİZ Kredi Peşinde Koşanlara Müjde! Bankalar 25 Bin TL'ye Kadar Sıfır Faizle Kredi Dağıtıyor

Aktiv Bank'tan Yeni Fırsat

Bankanın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, emekli vatandaşlar Türkiye genelindeki herhangi bir PTT merkezinden emekli maaşlarını çekerek hemen kredi alabilecekler. En yakın PTT merkezine giderek, 100.000 TL'ye kadar olan en yüksek kredi tutarını anında alabilecekler. Bu özel fırsatla emekliler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.

Düşük Faizli 50 Bin Tl Kredi KampanyasıEmekliler İçin Aktiv Bank Kredi Ödeme Planı

Emeklilerin Aktiv Bank'tan kredi talep etmeleri durumunda aylık taksit miktarları belirlendi. Kredi başvurusu için 287,50 TL kredi tahsis ücreti talep ediliyor. Ancak, 36 ay boyunca her ay 50.000 TL ödemeyi kabul ederseniz, toplamda 2.698 TL'ye denk gelecektir. 24 ay vadede ise, %3,19 faiz oranıyla ve aylık 5.373 TL taksitlerle 12 ay boyunca ödeme yapmanız gereken toplam miktar 3.328 TL olacaktır.