ATV ekranlarının en çok izlenen yarışma proğramı Kim Milyoner Olmak İster'de 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonrası konuşamayan 27 yaşındaki yarışmacı Ümmü Gülsüm Genç milyonları ekrana kitledi! Ümmü Gülsüm Genç 11. soruya geleren 125 Bin lira kazandı!

 ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. Genç yarışmacı Ümmü Gülsüm yarışmaya damga vurdu. Türkiye’nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster bu kez çok özel bir misafiri ağırladı. Yarışmaya Artvin'den katılan çevre mühendisi Ümmü Gülsüm için formatta değişiklik yapıldı. 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonrası konuşamayan 27 yaşındaki yarışmacı için bu kez farklı bir format izlendi. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu soruları sordu ve yarışmacı kendisine özel hazırlanan kartonlarla soruları cevapladı.

Kim Milyoner Olmak yarışmasında 11 Ocak 2020 Cumartesi etabında sürpriz bir isim yarışmaya katıldı. Yarışmaya katılan Gülsüm dilsiz olduğu için konuşamıyor. Yarışmada sunucuyla yazıyla anlaşabiliyor. Gülsüm, yarışmada çıkardığı performans ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. 125 bin liralık soruya kadar gelen Ümmügülsüm, sorunun doğru cevabını ilginç bir şekilde anımsadı. 

Ümmü Gülsüm Genç aslen Artvinli'dir.

Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Ümmügülsüm, yarışmaya kardeşi ve arkadaşıyla katılarak engelli vatandaşlar için de büyük bir moral kaynağı oldu.


 Yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile elindeki kartlarla ve önceden belirledikleri işaretlerle anlaşan Gülsüm, yarışmada mükemmel bir performans sergiledi. 

Gülsüm'ün kardeşi (Soldaki) ve arkadaşı
İlk barajı ve ikinci barajı rahatlıkla geçen Gülsüm, 30 bin liralık sorunun da cevabını bilerek 60 bin liralık soruyu açtı. Gülsüm, 60 bin liralık sorunun da doğru cevabını vererek 125 bin liralık soruyu açtırdı. Ancak bu soruda da iki şık arasında kaldığını belirten Gülsüm, aslında aralarında doğru olan şıkkın da bulunduğu iki şıkkı seçti. Uzun süre cevap verip vermemekte kararsız kalan Gülsüm, elinde doğru şıkkın da kartını tutarak uzun süre bekledi. Hem stüdyodaki hem ekran başındakilerini de heyecanlandıran Gülsüm, sonunda yüreğinin sesini dinleyerek "B" şıkkını işaretledi ve 125 bin liralık soruyu da doğru cevapladı. 

Gülsüm, bu soruyu da bildikten sonra 250 bin liralık soruyu açtırdı. 

Yarışmadan çekilen Gülsüm 125 Bin TL Kazandı. Sorunun cevabıda D