Sedat Kılınç, Melikgazi belediye başkan adayı olarak göreve geldiğinde hayata geçireceği Melik Süt Projesi ile 58 mahallede melik büfeler kurarak vatandaşları sağlıklı süt ve süt ürünleriyle buluşturmayı, kadın istihdamına destek olmayı ve çiftçilerin ürettiği sütü sağlıklı bir biçimde ulaştırmayı hedefliyor. Ayrıca, Melikkart sahiplerine günlük bir litre sağlıklı sütü ücretsiz sunacak.

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, seçim öncesi önemli bir projeyi kamuoyuyla paylaştı. Melik Süt Projesi kapsamında, 58 mahallede kurulacak Melik Büfeleri aracılığıyla vatandaşlara sağlıklı süt ve süt ürünleri sunulacak. Bu proje, sadece vatandaşların beslenme kalitesini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda kadın istihdamına da katkı sağlayacak.

Melikgazi Belediyesi, Şehit Osman Yılmaz Caddesi'nde Yol Genişletme ve Yenileme Çalışmalarına Başladı Melikgazi Belediyesi, Şehit Osman Yılmaz Caddesi'nde Yol Genişletme ve Yenileme Çalışmalarına Başladı

Kılınç, proje kapsamında çiftçilerle iş birliği yaparak kuracakları mandıra aracılığıyla çiftçilerin ürettiği sütü vatandaşlara ulaştıracaklarını belirtti. Melik Süt Projesi aynı zamanda Melikkart sahiplerine her gün bir litre sağlıklı sütü ücretsiz olarak alabilecekleri bir avantaj sunarak vatandaşlara ekonomik destek sağlayacak.