Açılışa İYİ Parti Kayseri milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel ve İYİ Parti ilçe Belediye başkan adayları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Açılış şehitlere bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Kürsüde konuşan Kılınç şunları söyledi:

Kılınç şunları söyledi:

"Kendi helal parasıyla afişler astı, 26 tane köprüye branda astım, aynı gece indirdiler. Sadece şu yazıyordu "Artık Yeter". Buna tahammülleri yok. Daha sonra yeniledik onları yine aynı gece maalesef kamunun araçlarıyla kamunun personelleriyle indirdiler hala indirmeye devam ediyorlar. Afişlerimizi indirebilirler ama bizi halkımızın gönlünden koparamazlar, koparamayacaklar. 

Belediyenin görevlerinden biri halkın refahını artırmak. Halk ne yaşıyor? Çarşıya gidiyorum, pazara gidiyorum, her yerde duyuduğum geçinemiyoruz, yaşayamıyoruz. Açlıkla imtihan edilmiş 10 bin TL alan emekli vatandaşımız nasıl yaşasın?

Kayseri'de Özel Gereksinimli Bireyler İçin Afet Hazırlığı Semineri Düzenlendi Kayseri'de Özel Gereksinimli Bireyler İçin Afet Hazırlığı Semineri Düzenlendi

Bu ülkeyi bu hale nasıl getirdiniz?  
Geçtiğimiz günlerde Selçuklu mahallesinde bir pazarda bir teyzemiz 60-65 yaşlarında üstünde bir hırka var kaban yok, kar yapıyordu. 7 bin 500 TL bizim adam maaş alıyor, 3 bin 500 TL kira ödüyoruz. Eskişehir Bağları bodrum katta bir dairede,  geriye 4 bin kalıyor ben ne yapayım dedi. Emeklimiz perişan halde, asgari ücretlinin yaşamaya hakkı yok. Birde kirada oturuyorsa büyük sıkıntı var. İnsanlar kirasını ödemeyemez hale geldi ki karnını doyursa kirasını ödemeyecek hale gelecek, açta açıkta kalacak" ifadelerini kullandı.