Kayseri’de polis ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 76 kişi yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 7-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda, ’6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanun’a Muhalefet’ suçlarına ilişkin olarak; 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tüfek, 5 adet kurusıkı tabanca, 3 adet yasa dışı bıçak ve 186 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca, ’Hırsızlık’ suçuna karıştığı tespit edilen 22 faili meçhul hırsızlık olayı çözümlendi ve bu olaylarla bağlantılı 15 şüpheli yakalanarak, 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonlar kapsamında 2 çalıntı araç ve hırsızlık malı olarak belirlenen 350 bin TL değerinde eşya da ele geçirildi ve bu malzemeler sahiplerine eksiksiz bir şekilde teslim edildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ulaşım Kartı Yardımı Yapıyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ulaşım Kartı Yardımı Yapıyor

Ekipler, kumar oynatıldığı tespit edilen; 2 iş yerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 2 şahsa adli işlem yaparken, kumar oynadığı tespit edilen 9 şahsa ise toplamda 57 bin 825 TL idari para cezası uygulandı. Ekipler tarafından kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda da, toplamda 65 yıl 8 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 76 şahıs yakalanırken, 26 şahıs tutuklandı.