Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcusu Kenan Eren Kahraman, Türkiye Milli Takımı ile katıldığı U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanlarını Makamında Ağırladı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanlarını Makamında Ağırladı

Kenan Eren Karaman U15 Türk Devletleri Şampiyonasında Şampiyon Oldu

Başarıya imza atan Kahraman'ı ve Milli Takımı tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kenan Eren Kahraman'ın alt yapıdan yetişerek dünya çapında tanınan bir sporcu haline geldiğini belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, Kahraman'ın Türkiye ve Kayseri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Kenan Eren Kahraman, dünyanın her yerinde Ay yıldızlı Bayrağımızı gururla dalgalandırmaya devam edecektir" dedi.

Kenan Eren Kahraman, 11-17 Nisan tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen şampiyonada önemli başarılar elde etti. Başkan Çolakbayrakdar, Milli Takımı ve antrenörlerini tebrik ederken, spor yatırımlarının başarılarla taçlandığını ifade etti. Kulüp olarak sporculara her zaman desteklerini artırarak sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, şehri ve ülkeyi en iyi şekilde temsil eden sporcuların gurur kaynağı olduklarını belirtti.