Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden iki sporcunun 2024 Okçuluk Milli Takımı'na seçilme başarısını duyurdu. "Milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Kayseri'mizi sporun merkezi yapmaya, sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz," diyen Başkan Büyükkılıç, bu gurur verici başarıyı kutladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Balkanı İki Sporcu'nun Milli Takıma Seçilme Başarısını Duyurdu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Büyükkılıç'ın bilim, teknoloji, kültür sanat ve spor ile donanımlı nesiller yetiştirme vizyonu doğrultusunda projeler üretmeye devam ediyor. Eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında marka haline gelen KAYMEK, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat Akademisi ve Spor A.Ş. gibi kuruluşlarla yüz binlerce vatandaşa dokunan Büyükşehir Belediyesi, ülke sporuna önemli katkılar sunuyor. Bu kapsamda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Yunus Emre Arslan ve Kutay Tek, 2024 Okçuluk Milli Takımı'na seçildi.

Başkan Büyükkılıç, Antalya'da 30 Mayıs - 1 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenen 2024 Milli Takım Seçme Yarışması'nda Yunus Emre Arslan'ın Makaralı Yay U21 Erkekler Kategorisinde 1'inci, Kutay Tek'in ise Klasik Yay U21 Erkekler Kategorisinde 2'nci olarak milli takıma seçildiğini belirtti. Sporcuları ve antrenörleri Emre Çömez ve Furkan Dernekli'yi tebrik eden Başkan, sporcuların Romanya Ploieşti'de düzenlenecek U21-U18 Açık Hava Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil edeceğine inandığını söyledi.

Bu başarı, Kayseri'nin spor alanındaki iddiasını ve Büyükşehir Belediyesi'nin spor ve sporculara verdiği desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Osman Baytekin