Kayserili türkücü Fatih Bulut’a menajeri Mehmet Adıgüzel tarafından 1 milyon liralık ihtarname gönderildi. ‘’Çok Sevdim Yalan Oldu’’ şarkısıyla müzik listelerini alt üst etmeyi başaran sanatçı menajer şoku yaşıyor. Fatih Bulut’un menajeri aralarındaki sözleşmeyi ihlal ettiği iddiasında bulunarak harekete geçti. Ünlü sanatçıya ihtarname gönderen menajer Mehmet Adıgüzel’in avukatı, 1 milyon liralık sözleşme ihlal ücretinin ödenmesini istediklerini açıkladı.

Türkücü Fatih Bulut’un, menajeri Mehmet Adıgüzel, Bulut’un aralarında düzenledikleri sözleşmeye uymadığı ve başka biriyle anlaştığı gerekçesiyle, avukatı Mehmet Pekmezci aracılığıyla türkücü Fatih Bulut’a 1 Milyon TL’lik ihtarname yolladı.

Barosu’nun deneyimli avukatlarından Mehmet Pekmezci aracılığıyla, 13’üncü noter tarafından ihtarname gönderildi. Menajer Adıgüzel’in avukatı Mehmet Pekmezci, “ Son 1 aydır Fatih Bulut tarafından müzik listelerinde seslendiren eserlerin çoğu söz yazarı besteci olan aynı zamanda da Fatih Bulut’un menajeri olan müvekkilim Mehmet Adıgüzel’e aittir. 2008 tarihinde menajerlik sözleşmesi imzalanmış ve halen yürürlüktedir. Sanatçı Fatih Bulut’un popüler olması ile müvekkilim Mehmet Adıgüzel ile yaptığı sözleşme hükümlerine tamamen aykırı davranmaya başlamıştır. Sözleşmenin içeriği incelendiğinde, sözleşmenin ihlali halinde cezai şart olarak 100 bin TL ve her izinsiz katıldığı ve seslendirdiği eserler için 10 bin Euro cezai şart öngörülmüştür. Haksız kazanç nedeniyle sanatçı Fatih Bulut’un tarafımıza 1 Milyon TL tazminat ödemesi için tazminat talebinde bulunmak için ihtarda bulunduk. Fatih Bulut ile yeni bir sözleşme imzalamak isteyenler var ise, buradan bir kez daha onlara da ihtarda bulunacağımızı söylemek istiyorum” dedi.