Kayserili şampiyon sporcular, Antalya'da gerçekleştirilen Bekir Özer Muay Thai Türkiye Şampiyonası'ndan madalyalarla dönerek büyük bir başarı elde ettiler. Bu başarılarının ardından Federasyon As Başkanı Halil Demir, İl Temsilcisi Fatih Kaan Ulu ve antrenörleri Göksel Cingöz, Yücel Haspolat, Kevser Bilgin, Adem Karakaş, Nazım Yorulmaz, İbrahim Mortaş ve Şakir Kaymaz ile birlikte Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı ziyaret ettiler.

Kayserili Sporcular Antalya'daki Şampiyonadan Madalyalarla Döndü

16 - 21 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen Bekir Özer Muay Thai Türkiye Şampiyonası'na Kayseri'den katılan sporcular, adeta parladı. Ezgi Keleş, Mert Güney, Ahmet Akay Dalkıran, Şükrü Kirlikaya, Berkay İstanbullu, Umut Özkan, Abdulsamet Koç, Ahmet Büyükbüberoğlu, Utku Mete Yağcı, Sercan Koç, İsa Taşdemir, Ayten Özdemir, Nadiye Özdemir ve Gülistan Turan, farklı sıkletlerde şampiyonluklar elde ederek Kayseri'yi gururlandırdılar.

Ziyaret sırasında sporcuları tebrik eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, elde ettikleri başarılar için onları kutladı ve milli takım seviyesinde de aynı başarıları elde etmelerini diledi. Kabakcı, sporculara Yunanistan ve Tayland'da yapacakları uluslararası müsabakalarda başarılar diledi. Bu ziyaret, Kayseri'nin spor alanındaki başarılarını ve yeteneklerini bir kez daha ön plana çıkardı.