Kaçak Sürücü, Trafik Denetiminde Yakalandı: 2 Araça Zarar Verdi, Alkollü Çıktı! Kaçak Sürücü, Trafik Denetiminde Yakalandı: 2 Araça Zarar Verdi, Alkollü Çıktı!

Kayseri'den iki takım, Talasgücü Belediyespor ve Kayseri Atletikspor, U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları için hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Bu sezonun turnuvasına 76 ilden 128 takımın katılması planlanıyor ve müsabakalar toplam 22 tarafsız grup merkezinde gerçekleştiriliyor. Maçlar, 6'şar takımlı 20 grupta 18-21 Nisan 2024 tarihlerinde ve 4'er takımlı 2 grupta ise 19-21 Nisan 2024 tarihlerinde oynanıyor.

Kayseri'yi temsil edecek olan Talasgücü Belediyespor, müsabakalar için Nevşehir'de sahaya çıkacakken, Kayseri Atletikspor ise aynı tarihler arasında Kırşehir Grubu'nda mücadele ediyor. Talasgücü Belediyespor'un grubunda Çiftlikköy Adonis (Mersin), Selçuklu Belediye (Konya), Sivas Belediyespor (Sivas), Gazi Eğitimspor (Ankara) ve Kırşehir Futbol (Kırşehir) takımları yer alıyor. Kayseri Atletikspor ise Kırşehir Grubu'nda Pidosan Yahyalar (Ankara), Alkula Gençlik (Ankara), Kırıkkalegücü (Kırıkkale), Anadoluspor (Çorum) ve Sorgun Belediyespor (Yozgat) takımlarıyla karşılaşıyor.