Kayseri’de yapılan bugün ki operasyonlar günden güne artan ve arkası gelmeyen uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirildi. Bundan önce de defalarca operasyon yaparak hem uyuşturucu maddeleri hem de bu maddeyi satan kişileri hakim karşısına çıkaran emniyet güçleri bugün de iş başındaydı.

Kayseri’de polis ekiplerine gelen ihbar üzerene uyuşturucu imal ettikleri ve uyuşturucu satışı yaptıkları iddiası ile 17 kişi gözaltına alındı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan baskın da 17 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Develi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma da çeşitli ev ve iş yeri adreslerine eş zamanlı baskın yapıldı. 17 zanlının ev ve iş yerleri adreslerine yapılan eş zamanlı operasyon da toplamda 885 gram esrar, sentetik maddeden yapılmış uyuşturucu hap, 7 adet mermi, ruhsatsız ev tüfeği, ruhsatsız tabanca, 4 adet bıçak ve uyuşturucu içmek için kullanılan bazı malzemeler bulundu.

17 zanlı jandarma ekipleri tarafından komutanlıkta ki ifadeleri halen devam ediyor.