17-22 Nisan Turizm Haftası çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne çelenk bırakıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program sona erdi.

Program sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayseri Kültür ve Turizm İl Müdürü Şükrü Dursun, “15-22 Nisan her yıl olduğu gibi bu yılda turizm haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl da turizm haftası vesilesiyle öncelikle çelenk sunma programımızı gerçekleştirdik. Şehrimize baktığımız zaman malum biliyorsunuz Erciyes gibi büyük bir kayak merkezimiz var. Soğanlı'da tanıtımlar ve yapılan çalışmalarla ziyaretçi sayımız geçen yıla göre çok daha artmaya başladı. Biz çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Sizlerin vesilesiyle, turizm sektöründeki tüm sektör çalışanlarına, paydaşlarımıza ve turizme emek vermiş gönül vermiş herkesin haftasını kutluyorum” sözlerini kaydetti.

Programa, Kayseri Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, kurum çalışanları ile protokol üyeleri katıldı.