Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 15 hırsızlık olayı çözülürken, çeşitli suçlardan aranan 176 kişi de yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çeşitli Suçlardan Aranan 176 Kişiyi Yakaladı

İl Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması ve suçlarla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaların sonuçlarını açıkladı. 05-12 Mayıs tarihleri arasında yapılan operasyonlarda; 4 ruhsatsız tabanca, 6 tüfek, 10 kurusıkı tabanca, 3 kapsam dışı bıçak ve 113 fişek ele geçirildi. Ayrıca, 15 hırsızlık olayı aydınlatılarak 20 şüpheli yakalandı ve 1 milyon 684 bin TL değerinde hırsızlık malı sahiplerine teslim edildi. Kumar oynatıldığı tespit edilen 2 işyerinde kumar oynatan 3 kişiye adli işlem yapıldı ve kumar oynayan 10 kişiye toplamda 64 bin 250 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, polis ekiplerince aranan 176 şahıs yakalanırken, 73 şahıs tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde halkın can ve mal güvenliği için suç önleme ve suçluların yakalanmasına yönelik kararlı çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Editör: Osman Baytekin