Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen çelenk koyma töreniyle başlayan Gençlik Haftası etkinlikleri, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'nın açıklamalarıyla resmen başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören, Talas Gençlik Merkezi folklör ekibinin halk oyunları gösterisiyle başladı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakılmasıyla devam etti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törenin ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Gençlik Haftası'nın dolu dolu geçeceğini belirterek, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle 15 Mayıs'ta başlayan Gençlik Haftası etkinliklerimizi çelenk koyma töreniyle başlattık. Haftamız boyunca yaklaşık 80 adet gençlik ve spor faaliyeti gerçekleştireceğiz. Hafta içerisinde spor müsabakaları, açık alan etkinlikleri ve kapalı alan organizasyonları gibi birçok etkinlik düzenleyeceğiz. Amacımız, gençlerimizle birlikte bu haftayı coşku ve heyecan dolu geçirmek" dedi.

Kabakcı, Gençlik Haftası'nın finalinin 19 Mayıs Pazar günü bayram programıyla yapılacağını ve gençlerle birlikte kutlamaları sürdüreceklerini belirtti.

Editör: Osman Baytekin