Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda 28 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı ve aranan 188 kişiyi yakaladı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube 28 Faili Meçhul Hırsızlık Olayını Aydınlattı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde kamu düzenini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 2-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmaların sonuçlarını açıkladı. Bu süre zarfında, 26 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız tüfek, 9 kurusıkı tabanca, 3 kapsam dışı bıçak ve 672 fişek ele geçirildi.

Hırsızlık suçu ile ilgili 28 faili meçhul olay aydınlatıldı ve bu olaylarla bağlantılı 18 şüpheli yakalandı. Hırsızlık malları arasında yer alan 440 bin TL değerindeki malzemeler sahiplerine teslim edildi. Ayrıca, toplam 201 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 188 kişi yakalandı, bunlardan 80’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, "İlimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Editör: Osman Baytekin