Sivas İl Milli Eğitim Müdürü, Başarılı BİLSEM Öğrencilerini Tebrik Etti Sivas İl Milli Eğitim Müdürü, Başarılı BİLSEM Öğrencilerini Tebrik Etti

Kayseri'de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında, çocuklar bayramlarını coşkuyla kutladılar. Osman Ulubaş Melikgazi Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programda öğrenciler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaparak şiirler okudular. Öğrenciler ayrıca halk oyunları ve gösterilerle bayramlarını coşkuyla kutladılar.

Kayseri'de 23 Nisan Kutlamaları Gerçekleşti

Programda konuşan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Türk milletinin bağımsızlık tutkusunu vurgulayarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bu bağımsızlığın en şerefli örneklerinden biri olduğunu belirtti. Karaköse ayrıca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasının millet iradesinin tecelli ettiği önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise, çocukların coşkulu kutlamalarına şahitlik ederek 23 Nisan'ın manasına uygun bir şekilde kutlandığını belirtti. Vali Çiçek, öğretmenlere, velilere ve okul idaresine teşekkür ederek, Kayseri'nin huzur ve güzelliğinin bu tür milli günlerde de anlamını bulduğunu dile getirdi.

Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hayırsever Osman Ulubaş, protokol üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Program, protokol üyelerinin öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.