Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kapsayan Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği'nde çocukları özel konserler ve tiyatrolarla buluşturuyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, çocukların eğitimi ve gelişimi için bu etkinliği düzenleyerek donanımlı bir nesil yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şemliği 23 Nisan İçin Hazırlanıyor

Fuar 20 Nisan Cumartesi günü resmi açılışla başlayacak ve çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak. 20 Nisan'da "Heidi" ve 21 Nisan'da "Elif ve Arkadaşları" adlı çocuk tiyatroları Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde sahnelenecek.

23 Nisan'da ise özel bir konser ve tiyatro etkinliği düzenlenecek. Çocuk Korosu Konseri saat 15.00'te, Melih Cevdet Avşaroğlu'nun yöneteceği Çocuk Tiyatrosu ise saat 14.00'te Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Kayserigaz Yetkililerini Ağırladı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Kayserigaz Yetkililerini Ağırladı

Ayrıca etkinlik alanında, Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa da çocukların ve vatandaşların talep, istek ve önerilerini alacak. Kayseri Bilim Merkezi ise çocuklarla birbirinden ilginç atölye çalışmaları ve gösteri deneylerini paylaşacak.

Tüm çocuklar, 19-28 Nisan tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki etkinliklere davet ediliyor.