Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve beraberlerindeki il yönetimi ve ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Seçim sonrası gerçekleştirilen ilk ziyarette, Kayseri için yapılan ve yeni dönemde planlanan hizmetler masaya yatırıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Brüksel'de AB-Türkiye İlişkilerini Değerlendirdi Melikgazi Belediye Başkanı Brüksel'de AB-Türkiye İlişkilerini Değerlendirdi

Başkan Büyükkılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, Kayserililerin kendilerine verdiği yetki ve sorumluluğun bilinciyle hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parti İl Başkanı'nı Ağırladı

Büyükkılıç, "31 Mart'ta gerçekleşen mahalli idareler seçimleriyle hemşehrilerimiz bize yetki verdi ve yeniden sorumluluk yükledi. Bu yükü hep birlikte omuzlayacağız. Yeniden gerçekleşen seçimlerin Kayseri için hayırlı olmasını dilerken, şehrimiz için hizmetlere birlik, beraberlik ve dayanışma içinde devam edeceğiz. Durmak yok, Kayseri için koşmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaretin anısına başkanlık makamında hatıra fotoğrafı çekilirken, birlik ve beraberliğin vurgulandığı buluşma, şehre yönelik ortak hedeflerin paylaşıldığı önemli bir platform oldu.