Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin alt kuruluşlarından biri olan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), anneleri unutmayarak e38 online satış platformu aracılığıyla Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlatıyor. Anneler Günü'nü özel kılmak için harekete geçen e38, kendi marka ürünlerinde yüzde 12 indirim sağlarken, sepette yapılan alışverişlerde ekstra yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

KAYMEK Anneler Günü'ne Özel İndirim Düzenliyor

2019 yılında faaliyete geçen www.e38.com.tr, ev tekstili, dekorasyon, hediyelik eşya, giyim ve takı gibi çeşitli kategorilerde binlerce ürünü alıcılarıyla buluşturuyor. Yenilenen arayüzü ve 2 farklı yabancı dil seçeneğiyle, e38 platformu, yaklaşık 200 ülkeye el emeği ürünleri pazarlayarak geleneksel el sanatlarını dünyaya tanıtıyor ve üretim ile istihdama katkı sağlıyor.

"E38, Bir Alışverişten Daha Fazlası" mottosuyla faaliyetlerini sürdüren platform, anneleri unutmadığı gibi onlarca el sanatı üreticisi ile yüzlerce ürünü de güvenle müşterilerine sunuyor. Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen indirim kampanyasıyla, hem anneleri sevindirme fırsatı sunulurken hem de el emeği ürünlere destek verilmiş oluyor.