Kayseri’de 57 yaşındaki Cezmi D., yaşadığı apartmanın yangın merdivenindeki su borusuna bağladığı iple kendini astı. 4 çocuk babası olan Cezmi D.’nin cansız bedeni bina sakinleri tarafından bulundu.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Gülnihal Sokak’ta meydana gelen olay da 57 yaşındaki Cezmi D., intihar etti. 13 katlı apartmanın 4’üncü katında yaşanan olay yürekleri sızlattı. Bir süredir bunalımda olduğu belirten Cezmi D., oturduğu binanın yangın merdivenindeki su borusuna ip bağladı. Ardından da ipte kendisini astı. 4’üncü katta gerçekleşen olay bina sakinleri tarafından tesadüf eseri görüldü. Çığlık ve feryatların yükseldiği bina, mahalle sakinlerinin de dikkatini çekti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 57 yaşındaki Cezmi D.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Sağlık ekipleri Cezmi D.’nin cansız bedenini ipten indirerek Kayseri Şehir Hastanesi Morgu’na kaldırdı.

4 çocuk babası olduğu açıklanan Cezmi D.’nin eşi ise haberi komşularından aldı. Sinir krizi geçiren ve gözyaşlarına boğulan acılı eşi, komşuları teselli etmeye çalıştı. Cezmi D.’nin çocukları da olay yerine geldi. Cezmi D.’nin bir süredir ruhsal bunalımda olduğunu ifade eden komşuları, ‘’Kendi içine kapanmıştı. Namazında niyazında sakin bir insandı. Lakin, bir süredir kimseyle konuşmuyor hatta selam dahi vermiyordu. Bunalımda olduğunu düşündük. Eşi de bu aralar dalgın olduğunu söylüyor, kendi haline bırakmamızı istiyordu. Kendi içinde bu denli büyük sorunları olduğunun farkına varmadık. Öldüğüne halen inanamıyoruz, çok üzgünüz, Allah acılı ailesine sabır verdin’’ diye konuştular. Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Cezmi D.’nin intihar mı ettiği yoksa öldürdü mü sorusuna yanıt arayan polisler, olayla ilgili ihtiyatlı bir tavır sergiledi. Cezmi D.’nin cansız bedenine otopsi yapılacağı açıklandı.