Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yeni hizmet vermeye başlayan Tenis Kortu'nda düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tenis Turnuvası için kayıtlar başladı. Turnuva, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak düzenleniyor.

Melikgazi'de MELMEK Kurslarıyla Meslek Edinme Fırsatı Melikgazi'de MELMEK Kurslarıyla Meslek Edinme Fırsatı

23 Nisan Tenis Turnuvası İçin Kayıtlar Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilecek olan tenis turnuvası, çocuklara özel bir etkinlik sunmayı amaçlıyor. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki Tenis Kortu'nda 20-23 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan turnuva, 8-14 yaş arasındaki çocukları kapsayan 4 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek.

Turnuvaya katılmak isteyenler, kayıtlarını 0545 239 40 83 numaralı telefondan yapabilirler. Maçlar 20 Nisan Cumartesi günü başlayacak olup, 23 Nisan Salı günü tamamlanacak. Turnuva boyunca maçlar 09.00 ile 22.00 saatleri arasında oynanacak.