CHP Kayseri İl Başkanlığı'ndan Başkan Büyükkılıç'a Hayırlı Olsun Ziyareti CHP Kayseri İl Başkanlığı'ndan Başkan Büyükkılıç'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Develi'yi ziyaret etti. Develi Kaymakamlığı'na ilk olarak Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Develi Kaymakamı Yusuf Turan, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Çiçek, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından, ERVA Spor Okulları projesi kapsamında faaliyete geçirilecek spor kulübü alanını inceleyen Vali Çiçek, burada İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı'ndan bilgi aldı.

Kayseri Valisi Develi'yi Ziyaret Etti

Daha sonra Develi Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Çiçek, Belediye Başkanı Şengül'e yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti ve ilçenin altyapı, üst yapı çalışmaları ile yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından Vali Çiçek, Develi Süleyman Tıraş Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ayrıca, Gümüşgören Mahallesi'nde bulunan M.Ö. 13. yüzyıla ait Franktin Kaya Kabartmalarını inceledi ve bu konuda bilgi aldı.