Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kayseri Kocasinan İlçesi Sümer Ortaokulu öğrencisi Esma Necla Doğan'a valilik koltuğunu temsili olarak devretti.

Kayseri Valisi Koltuğunu Esma Necla Doğan'a Devretti

Vali koltuğuna oturan Esma Necla Doğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) bağımsızlığı ve egemenliği simgelediğini belirtti. Ayrıca Cumhuriyet'in büyük fedakarlıklarla kurulduğunu ve çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşmak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Doğan, Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladıklarını dile getirdi. Ayrıca Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitleri ve gazileri rahmetle anarak saygılarını sundu.

Vali Esma Necla Doğan, Vali Gökmen Çiçek'e teşekkür ederek, Kayseri'deki desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Vali Çiçek'in özellikle turizm ve gençlik alanında yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti. Ayrıca, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine bağlı Soğanlı Vadisi'nde ve gençlere yönelik zararlı alışkanlıkları önleme çalışmalarıyla ilgili Vali Çiçek'i takdir etti.

Vali Doğan, ERVA Spor Kulübü'nün gidişatı hakkında bilgi almak üzere ERVA projesinden sorumlu Vali Yardımcısı Ömer Tekeş'i telefonla aradı. Ayrıca, okul önlerindeki yaya geçitlerinin güvenliğinin artırılması ve okul servislerinin denetlenmesi talimatını verdi.

Gemerek'te Hortumun Şiddeti: Ağaçlar Kökünden Devrildi Gemerek'te Hortumun Şiddeti: Ağaçlar Kökünden Devrildi

Programda Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve öğretmenler de yer aldı.