Kayseri'deki protokol üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama mesajları yayımladılar.

Protokol Üyeleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, bağımsızlık mücadelesinin önemine vurgu yaparak şehitlere rahmet diledi. Gençlere de seslenen Özdoğan, geleceğin teminatı olan gençlerin Cumhuriyeti daha ileriye taşıyacağına inandığını ifade etti.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, 19 Mayıs'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda önemli bir adım olduğunu belirtti. Bağımsızlık mücadelesinin milletin kaderini değiştirdiğini vurgulayan Yalçın, gençlerin Cumhuriyeti geleceğe taşıma görevini üstleneceklerine olan inancını dile getirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 19 Mayıs'ı milli uyanışın sembolü olarak nitelendirerek, gençlerin önemine vurgu yaptı. Cumhuriyetin gençlerle özdeşleştiğini ifade eden Çolakbayrakdar, gençlerin Cumhuriyeti daha ileriye taşıyacaklarına olan inancını dile getirdi.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 19 Mayıs'ın kurtuluş meşalesinin ateşlendiği önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Gençlerin, araştıran ve yeniliğe açık bir şekilde Türkiye'yi ileriye taşıyacaklarına olan inancını vurgulayan Büyüksimitci, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri rahmetle andı.

Editör: Osman Baytekin