Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş çıkışların denetimini artırmak amacıyla başlatılan projenin ikinci etabı tamamlandı ve Abdülhamid Han Bulvarı üzerindeki ikinci nizamiye hizmete açıldı.

Kayseri OSB'de İkinci Nizamiye Hizmete Açıldı

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, sanayicilerden gelen talepler doğrultusunda, bölge sınırlarında artan hırsızlık olayları nedeniyle ana giriş noktalarında nizamiye kurulması için proje başlattıklarını hatırlattı. Yalçın, "Abdülhamid Han Bulvarı üzerindeki yeni nizamiyemizin sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. İlk nizamiyenin Anbar mevkiinde tamamlandığını ve hizmete girdiğini belirten Yalçın, Güney Çevre Yolu girişinde yapımı devam eden üçüncü nizamiyenin inşaatının hızla sürdüğünü, yaz aylarında dördüncü nizamiyenin temelinin atılacağını ifade etti. 2025 yılı başlarında dört ana girişteki nizamiyelerin tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Bölgedeki diğer giriş çıkış noktalarında da fiziki özelliklere göre yeni nizamiyeler yapılmaya devam edeceğini belirten Yalçın, bu sayede Kayseri OSB sınırları içinde güvenliğin etkin bir şekilde sağlanmasının hedeflendiğini vurguladı. Yeni nizamiye yapılarının tamamlanmasının ardından plaka tanıma sistemi ve güvenlik kameraları uygulamalarının devreye gireceğini söyleyen Yalçın, giriş çıkışlarda düzenin sağlanacağını kaydetti.

Başkan Yalçın, sanayicilerin talepleri doğrultusunda yeni projeler ve hizmetler sunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Editör: Osman Baytekin