Kayseri Muaythai Takımı, 16-21 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Takım, toplamda 13 altın, 5 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak şampiyonaya damgasını vurdu. İller sıralamasında birinci olan Kayseri, 13 şampiyon sporcusunu milli takıma göndermenin gururunu yaşadı.

Kayseri Muaythai Takımı Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti

Muaythai Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, başarının ardında Kayseri Muaythai takımının uzun yıllara dayanan bir aile olmasının etkili olduğunu belirtti. Takımın birlik ve beraberliğinin başarılarını katlayarak artırdığını vurgulayan Ulu, il içinde düzenlenen organizasyonlarla sporcuların tecrübelerini geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Ulu ayrıca, Türkiye Şampiyonası'nda gösterilen bu başarıların ulusal ve uluslararası alandaki kazanımlarıyla doğru yolda olduklarını kanıtladıklarını dile getirdi.

Kayseri'de 19 Mayıs Gençlik Turnuvası Plaj Voleybolu Heyecanı Başlıyor Kayseri'de 19 Mayıs Gençlik Turnuvası Plaj Voleybolu Heyecanı Başlıyor

Kayseri Muaythai takımının Türkiye Şampiyonası'ndaki başarısında emeği geçen antrenörler ve takım çalışanlarına teşekkürlerini sunan Ulu, sporcuların maçlarındaki taktik sorumluluğunu üstlenen antrenörleri özellikle takdir etti. Ayrıca şampiyona öncesinde profesyonel WMC sertifika programına katılarak başarı elde eden Kayseri Bölgesi Uluslararası Hakemleri de tebrik ettiğini belirtti.