Kayseri Mobilyacılar Odası ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, 20-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Mobilyada Moda Show etkinliğinin Kayseri mobilya sektöründe yeni bir dönemin habercisi olduğunu ifade etti. Başkan Sarıkaya, bu etkinliğin hemen ardından 11-19 Mayıs tarihlerinde Evlilik Festivali'nin gerçekleştirileceğini ve her iki etkinliğin de Ekim ayından itibaren fuara dönüştürüleceğini söyledi.

Kayseri Mobilyacılar Odası Mobilyada Moda Show Etkinliği Düzenliyor

Kayseri Mobilyacılar Odası ve KUMSmall AVM'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Mobilyada Moda Show'un, Türkiye ve dünyadan çok sayıda alım heyetini bir araya getireceğini belirten Başkan Sarıkaya, "KUMSmall Mobilyada Moda Show 2024 etkinliğimize yurt içinden ve yurt dışından birçok toptan mobilya alıcısının katılacağını öngörüyoruz. Bugüne kadar etkinliğimize katılım konusunda 2.500'den fazla teyit aldık. Ayrıca yurt dışından gelecek katılımcı sayısı 150'yi aşmış durumda ve bu rakamın artacağını düşünüyoruz" dedi.

Hacılar'da Büyük Su Projesi İle Sel Taşkınlarına Karşı Önlem Alınıyor! Hacılar'da Büyük Su Projesi İle Sel Taşkınlarına Karşı Önlem Alınıyor!

Mobilyada Moda Show'un 20 Nisan Cumartesi günü başlayacağını ve 28 Nisan'a kadar devam edeceğini belirten Sarıkaya, etkinliğin resmi açılışının ise 22 Nisan Pazartesi günü yapılacağını vurguladı. Bu açılış töreniyle Türkiye mobilya sektörünün Kayseri'de buluşacağını ve Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu'nun başkanları ile federasyona bağlı 148 odanın başkanlarının şehirde bir araya geleceğini dile getirdi.

Sarıkaya, Mobilyada Moda Show'unun ardından 11-19 Mayıs tarihlerinde Evlilik Festivali'nin düzenleneceğini ve her iki etkinliğin de Ekim ayından itibaren fuara dönüşeceğini belirtti. Bu fuarlarla birlikte Kayseri'nin dünya mobilya ticaretinin Türkiye'deki merkezi haline geleceğini ve mobilya sektöründe moda trendlerinin Kayseri'de belirleneceğini vurguladı.