Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ulaşım Kartı Yardımı Yapıyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ulaşım Kartı Yardımı Yapıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Merkez Halk Kütüphanesi, kitapseverlere daha geniş bir zaman diliminde hizmet sunmak için çalışma saatlerinde düzenlemeye gitti. Özellikle öğrencilerin ve gençlerin ilgi odağı olan kütüphane, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatıyla 15 Nisan itibariyle haftanın 7 günü, 24 saat boyunca kapılarını kitap kurtlarına açtı.

Kayseri Merkez Halk Kütüphanesi 24 Saat Boyunca Açık

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin idaresinde bulunan Merkez Halk Kütüphanesi, zengin kaynaklarıyla öne çıkan ve özellikle sınava hazırlanan öğrencilere destek veren bir merkez konumundadır. Yapılan düzenlemeyle birlikte, kütüphane kullanıcıları artık günün her saati kitapların dünyasına adım atabilecekler.

Ücretsiz sıcak çorba, çay ve internet gibi hizmetlerle desteklenen kütüphane, öğrencilere evlerindeki rahatlığı sunmayı hedefliyor. Bu adım, kütüphane hizmetlerinden daha etkin ve verimli bir şekilde faydalanma imkanı sağlıyor.