Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren kütüphanelerde gençlere yönelik 10 milyon porsiyon çorba ikramında bulundu. Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın öğrenci ve genç dostu belediye anlayışı çerçevesinde devam eden bu hizmet, devlet ve vakıf üniversitelerindeki öğrencilere ve kütüphane ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Kayseri'deki kütüphaneleri sürekli olarak teknolojik ve yapısal olarak güncelleyen Büyükşehir Belediyesi, kütüphane üyelerine çay ve çorba ikramını da içeren bu hizmeti sunarak gençlerin daha verimli bir şekilde çalışmalarını teşvik ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 10 Milyon Porsiyon Çorba Dağıttı

Kütüphanelerde bulunan devlet ve vakıf üniversitelerinde öğrenim gören gençlere günlük 10 bin porsiyon sıcak çorba ve 2 adet rol ekmek ücretsiz olarak sunuluyor. Bu uygulama haftanın her günü devam ediyor ve şimdiye kadar 10 milyon porsiyon çorba ikram edilmiş durumda.

Hacılar’da Modern Hizmet Binaları İçin Geri Sayım Başladı Hacılar’da Modern Hizmet Binaları İçin Geri Sayım Başladı

Gençler, bu hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a teşekkürlerini iletiyorlar. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'yi kütüphaneler şehri haline getirme ve gönül belediyeciliği kavramını hayata geçirme konusundaki çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.