Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, doğal güzellikleri ve turizm potansiyeliyle öne çıkan Kapuzbaşı Takım Şelaleleri'nin, yapılan altyapı çalışmalarıyla ziyaretçi akınına uğradığını açıkladı. Kayseri'nin turizm alanındaki çabalarını desteklemek ve doğal güzelliklerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için Büyükşehir Belediyesi'nin yollar ve ulaşım imkanlarını geliştirdiğini vurguladı. Bu kapsamda, Kapuzbaşı Şelaleleri'ne ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan çalışmaların, bölgenin turizm potansiyelini artırdığını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Kapuzbaşı Şelaleri'nin Durumunu Açıkladı

Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin iş birliğiyle gerçekleştirilen altyapı ve turizm geliştirme projelerinin, Kapuzbaşı Şelaleleri'nin doğaseverlerin ilgi odağı haline gelmesine önemli katkılar sağladığını ifade etti. Özellikle sıcak asfalt uygulamalarıyla iyileştirilen yolların, bölgeye gelen ziyaretçilere daha konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmaya başladığını dile getirdi.

Kayseri Kadın Kooperatifleri 43'e Ulaştı: Destekler Artarak Devam Ediyor Kayseri Kadın Kooperatifleri 43'e Ulaştı: Destekler Artarak Devam Ediyor

Başkan Büyükkılıç, doğa tutkunlarının ve turistlerin Kapuzbaşı Şelaleleri'ne artan ilgisine değinerek, bölgedeki turizm potansiyelinin arttığını ve bu sayede Kayseri'nin doğal güzelliklerinin daha geniş kitlelere tanıtıldığını söyledi. Yerli ve yabancı turistleri, eşsiz doğa harikası Kapuzbaşı Şelaleleri'ni keşfetmeye davet ederek, bölgenin saklı cennetini görmelerini önerdi.